Kommende arrangementerFuglevennen Lolland bliver 40 år

7. februar 2023 er det 40 år siden fuglevennen Lolland så dagens lys.

Det vil vi gerne fejre sammen med vores medlemmer så lørdag den 11. februar holder vi en jubilæumsreception for medlemmerne.

Det bliver på Saxenhus fra kl. 14 til kl. 17

Så vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag hvor vi sammen kan mødes og snakke lidt der vil blive serveret en Sandwich, øl og vand samt kaffe og kage.

Man skal kun have sit gode humør og lyst til at se andre fugle folk så mød op og lad os få nogle hyggelige timer sammen.

Bestyrelsen


Sted Saxenhus juniorsgade 35 4990 Sakskøbing

Velkommen til vores hjemmeside

Kommentarer

Connie Zølner

17.04.2022 19:10

Desværre har jeg ikke Katharinaer til salg.
Hilsen Connie Zølner

Sonja Thorsen

29.03.2022 18:40

Hej Connie det har jeg

Connie zølner

17.04.2022 19:08

Undskyld jeg ikke har fået svaret jeg har fået et par, det var ikke til mig selv men til en kær veninde og hendes datter, undskyld endnu engang
Hilsen Connie

Connie Zølner

05.03.2022 03:50

Nogen der har et closter corona par til salg, så giv lige lyd fra jer

Iben Favrbo

17.04.2022 08:53

Hej Connie
Desværre har jeg ikke Closter Corona, men har du to Katharina parakitter - hunner?


 

Onsdag, den 22. februar 2023 får vi besøg af Jørgen Petersen fra Ordrup på Midtsjælland, der vil holde et foredrag under overskriften ”Generelt om papegøjer som hobby - erfaringer og refleksioner fra et fuglehold”.

Jørgen Petersen har holdt fugle siden han var 7 år på nær nogle få år, hvor der var fokus på at stifte familie samt en række år, hvor han erhvervsmæssigt rejste meget i udlandet. Med ca. 5 årtiers erfaring som fugleholder vil han i foredragsform fortælle om, hvordan hans interesse for især papegøjer startede og om, hvordan interessen med tiden blev større via forskellige inspirationskilder.

Jørgen vil generelt causere over, hvorfor mennesker holder fugle, berøre nogle af fugleholderens dilemmaer (herunder om vi eksempelvis skal beskæftige os med mutationer) og om hans oplevelser af omverdenens syn på fugleholdere. Samtidig vil der blive reflekteret over udfordringerne for såvel fugleholdere som fugleforeninger, samt om vi som fugleholdere kan gøre en forskel i forhold til naturbeskyttelse. Desuden gives et bud på fremtidens fuglehold, eller snarere på vilkårene herfor.

Foredraget vil blive rundet af med en gennemgang af - og fotos fra - hans eget fuglehold, som det så ud frem til januar 2018. Indtil da havde Jørgen boet i et par boliger i tætbebyggede områder, der satte snævre grænser for, hvor stort fugleholdet kunne være og hvilket arter, der kunne holdes.

Jørgen har siden 2009 haft en privat hjemmeside, www.birdkeeper.dk, hvor han deler sin viden og erfaringer med papegøjer som hobby.


Bestyrelsen

 


Temamøde den 26 april kl. 19 på Saxenhus Juniorsgade 35 4990 Sakskøbing.


Australske Parakitter fra A-Z

En systematisk gennemgang af alle de australske parakittre. En fortælling om parakitternes liv i naturen, fangenskab, yngleforhold, redekasser, foder, og voliere. Beskrivelse af hvorledes arterne bør se ud, og hvad vi skal passe på, hvis vi vil opdrætte arterne, så de ligner det man ser i naturen.

 

Alt efter tiden, eller efter jeres valg – Kan vi også inddrage, nogle af de arter som findes rundt om Australien. Arter som ofte sidestilles med de Australske arter. Timor rødvinget, Amboina kongeparakit, Hornparakitter, m.fl.


Der vil som altid være en del at se når Claus holder foredrag rigtig gode billeder og han er god til at fortælle om det han ser og har oplevet så mød talstærkt op man kan som altid vinde lidt frø på amerikansk lotteri og få kaffen.

Bestyrelsen

Seneste kommentarer

04.10 | 08:00

Er der nogen der har 2 gule kanarie hunner til salg.
Svend
Nysted

11.09 | 09:51

Har I 2 grå Jaco-er til salg - som jeg kan købe og overraske min ven med i gave

10.08 | 16:21

Hej nogen her der har forstand på undulater mere end mig. Har nemlig er spørgsmål. Håber at høre tilbage mvh mads

05.08 | 04:55

Hej Kim.
jeg har 4,0 Ceresastrild.
Niels-Erik Schnohr tlf. 21265141

Del siden